Over ons

AllParts IGA Heteren is een technische groothandel in automaterialen, gereedschappen en banden. Met een enthousiast team van 10 medwerkers leveren wij alles op het gebied van auto onderdelen, banden, gereedschappen en garage-uitrusting. Al ruim 45 jaar zijn wij toeleverancier van garagehouders, schadeherstelbedrijven, industrie en overheid in de regio Arnhem, Nijmegen en Ede.

Oprichter en voormalig eigenaar Jaap van Ingen is in 1978 gestart met IGA Renkum in een winkelpand aan de Dorpsstraat in Renkum. In 1994 is de huidige eigenaar Arjan Verregghen bij de IGA ingestapt. De letters van IGA staan voor “van Ingen Groothandel in Automaterialen”. Als familiebedrijf is AllParts IGA Heteren in de loop der jaren uitgegroeid van kleine speler naar een groothandel van formaat. Wegens een snelle groei en ruimte- gebrek is AllParts IGA Heteren in 1998 verhuist naar het industrieterrein in Heteren. Bij de verhuizing heeft het bedrijf ook een flinke moderniseringsslag gemaakt: veel proces- sen gaan tegenwoordig automatisch via de digitale weg. De service is echter nog steeds authentiek en persoonlijk.

Als grossier in automaterialen, beschikt AllParts IGA Heteren over een magazijn met een ruime hoeveelheid onderdelen waar u als garagist of autobedrijf kan rekenen op een efficiënte en snelle levering. Kwaliteit en service zijn belangrijke factoren binnen ons bedrijf. Wij leveren voornamelijk A-merken met vergelijkbare kwaliteit als origineel. Daar- naast biedt AllParts IGA Heteren ook goede budgetalternatieven.

AllParts IGA Heteren: Gewoon goed geregeld!